Skjermbilde 2015-04-17 kl. 12.05.29

Klar for sin første MMA-kamp

Camilla Mannes (27) fra Åkra har fått sin første MMA-kamp. Hun skal møte Daniella Maria Thomsen fra Danmark.

KAMPSPORT: Camilla Mannes fra Åkra har over lengre tid trent til sin første MMA-kamp. MMA står for mixed martial arts og er en av verdens tøffeste kampsporter. I en reportasje på TV Haugaland kom det frem at hun lenge har jobbet for sin MMA-debut, men at hun har slitt med å finne en motstander.

– Jeg er glad for at jeg har fått en kamp, og jeg tror Thomsen er rett for meg. Jeg har fått tilbud om andre kamper også den siste tiden, men som jeg har valgt å takke nei til, sier Mannes.

Nå er det altså klart at Mannes får sin debut, i København, den 23. mai. Hun skal møte Daniella Maria Thomsen, fra København. Thomsen, som jobber som forretningsadvokat, er også fersk i MMA. Hun trener i klubben Rumblesports og er tyngre enn mannes.

– Jeg er 62 kg og hun er 68, så vi må møtes på midten. Det er egentlig bare bra for meg å gå litt opp i vekt, sier Mannes som ser frem til oppgjøret i mai.

– Rumblesports er en god klubb med mange gode fightere. Jeg har vært der å trent tidligere, men aldri møtt Thomsen, sier Mannes.