Arkivfoto: Marius A. Haugen
Arkivfoto: Marius A. Haugen

Stakk fra kontroll

MC stakk fra politiets laserkontroll på Fosen i kveld. Mange forelegg skrevet ut i dag.

KARMØY: Flere steder i kveld har politiet vært ute for å kontrollere fart. På Fosen på Karmøy valgte en MC-fører å stikke fra politipatruljen. På politiets twitterprofil opplyses det om at hastigheten ble målt til 105 km/t.

– Vedkommende er ikke funnet enda. Politiet er heldigvis skrudd sammen slik at vi ikke gir opp så lett. Vi fortsetter å lete, og sjåføren trenger ikke å føle seg alt for trygg, sier operasjonsleder ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt, Trond Friberg. 

Flere beslag

Hendelsen på Fosen i kveld føyer seg inn i rekken av flere fartsovertredelser i dag. Politiet har vært svært aktive langs veien, noe som har gitt resultater i form av flere førerkortbeslag. I tillegg til MC-føreren som stakk har 2 personer blitt fotgjengere og over 50 personer har fått forenklede forelegg for høy fart.

– Vi kan bare konstatere at folk har det travelt i trafikken og er tunge på labben. Dette er ikke hyggelige tall, og folk bør roe tempoet, sier Friberg.