politi_4

Mens du sover

I operasjonssentralen hos politiet er det ikke mulig å lure seg til noen minutters skjønnhetssøvn, her kimer det natta lang. Små og store ting meldes inn fra hele distriktet. Dette skjedde mens du sov i natt.

Karmøy

Politiet dro ut til to privatadresser og dempet musikken i løpet av natta. Begge festene foregikk i Åkrehamn, eller Karmøys beste vestkant som politiet kaller det på Twitter.

Haugesund

En halv time etter midnatt begynte ryddejobben for politiet. To menn ble bortvist fra sentrum på grunn av kranglete oppførsel.

Kvart på ett ble en 29 år gammel mann anmeldt for drikking på offientlig sted.

Like før klokka halv to fikk naboene i Skjoldavegen nok og ringte til politiet. Festen ville ingen ende ta, syntes de. Politet rykket ut og dempet musikken.

Kvart over to ble en mann og en kvinne i begynnelsen av 20-årene bortvist fra sentrum. De var involvert i en krangel på et av utestedene. Og til forskjell fra de kranglene i de tusen hjem, kranglet de ikke med hverandre.

Like før klokka tre måtte nok en kranglefant sette kursen hjem. Beruset og bortvist er stikkordene hans for denne lørdagsnatta.

En 19-åring ble sendt hjem kvart på fire i natt. Han var til bry både for seg selv  og andre, der han vaset rundt på Indre kai.

I morgentimene  ble nok en 19-åring sendt på hjemveg. Han kranglet med en dørvakt.

Fitjar

Kvart over fem i morges ble to menn observert, i det de prøvde å bryte seg inn på Fitjartunet. Politiet rykket ut, men da de kom til stede var fuglene fløyet. De to er imidlertid navngitt, og  kan vente seg å måtte svare for hvor de var i natt.

En huseier på Fitjar ble frastjålet bilen sin i natt. Bilen er en grå Mercedes med kjennetegn TL 28663. Det er også meldt om innbrudd i en enebolig.

Leirvik

To kvinner røyk på hverandre på et utested i sentrum i natt. Ti på halv to rykket politiet ut og bortviste en av dem, en 21-åring,  fra sentrum for resten av natten.

Tjue minutter senere ble en 36 år gammel mann anmeldt for urinering på offentlig sted. Dette er en gjenganger blant berusede menn distriktet, for ikke å snakke om landet rundt.

Bremnes

Ti på ett ble en 21-åring bortvist for resten av natta. Han bråkte på en pub i sentrum.

Klokk ett stilte politiet seg opp for å kontrollere bilførere for eventuell promille. 30 ble testet, og alle 30 fikk kjøre videre som frie menn og kvinner.