Siste:

Se hva 83-åringen fikk på bilvinduet

HAUGESUND: 83-åringen kjører daglig ned til kirkegården for å si god morgen til kona si, som døde og ble gravlagt på gravlunden sør i byen for seks år siden. Da han skulle kjøre hjem igjen en dag like før påske, fant han en plastpose med en lakriskaramell og et hyggelig brev på bilen.

– Ville bare legge en liten hilsen til deg i dag. En innskytelse jeg fikk for et par dager siden, da jeg skjønte vi hadde et felles «møtepunkt» på morgenkvisten, dog av forskjellig grunn, skriver den morgenfriske turgåeren i brevet. – Jeg har satt pris på smil fra en fremmed og blitt minnet om hvor lite som skal til for å glede en annen.

Grønnevik og dattera ville gjerne oppspore den hyggelige dama, og for noen dager siden la Siv Grønnevik ut et bilde av brevet på Facebook. Bildet ble både likt og kommentert, men den ukjente dama ble ikke oppsporet.

– Signalementet var ikke så mye å gå etter kanskje. Han beskrev henne som ingen ungdom, siden hun hadde grått hår, smiler Siv Grønnevik.

Men i morges ble saken oppklart. 83-åringen traff den smilende turgåeren igjen. Det kom ikke noen lang samtale ut av møtet, men smilene satt løst meldes det.