jos og mark

Tippes på 7. plass

FK Haugesund ender på 6. plass. Det tror landets fotballeksperter.

FOTBALL: FK Haugesund endte fjoråret på en 11. plass på tabellen. Det var en aldri så liten nedtur sammenlignet med bronseåret 2013. Skal vi tro landets fotballeksperter vil årets sesong bli langt bedre enn fjoråret, men FK Haugesund vil likevel ikke kjempe helt der opp.

Når alle aviser og media har tippet plassering av årets Tippeliga ender FK Haugesund i snitt på øvre halvdel, en 7. plass.

VG er en av avisene som har størst tro på en god sesong for Jostein Grindhaug og FK Haugesund. De tror laget ender på en 6.plass etter endt sesong. Dårligst tro har Romsdals Budstikke. De tror FK Haugesund bare blir en plassering bedre enn i fjor og ender på 10. plass.

Fasiten får vi etter 30 serierunder. I kveld klokken 18 spiller FKH sin første seriekamp for året, borte mot Stabæk.