Bekkestua  20150406.
Eliteserien fotball 2015: StabÊk - Haugesund Simon Diedhiou t.h. scorer Haugwsunda mÂl eliteseriekampen i fotball mellom StabÊk og Haugesund  p Nadderud.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Diedhiou t.h. scorer Haugsunds mål eliteseriekampen i fotball mellom Stabæk og Haugesund på Nadderud. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Diedhiou reddet ett poeng for FKH

Haugesund spilte 1-1 mot Stabæk i serieåpningen på Nadderud mandag. Simon Diedhiou scoret sitt første mål i Tippeliga-debuten etter at han kom inn for en skadet Christian Gytkjær.

Diedhiou t.h. scorer Haugsunds mål eliteseriekampen i fotball mellom Stabæk og Haugesund på Nadderud. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Haugesund spilte 1-1 mot Stabæk i serieåpningen på Nadderud mandag. Simon Diedhiou scoret dermed sitt første mål i Tippeliga-debuten etter at han kom inn for en skadet Christian Gytkjær.

Mange sjanser

Til pause ledet Stabæk 1-0 etter at nysigneringen Diomande headet inn sitt første mål for sesongen 15 minutter inn i kampen. Begge lag hadde flere sjanser etter første scoring. Haraldseid traff først tverrliggeren etterfølgt av Diomande som 10 minutter etter er nære på å score sitt andre mål. Like før pause brant Gytkjær en stor mulighet. Første omgang var ellers preget av mye kriging og duellspill.

Haugesund spilte med et høyt trykk de første minuttene inn i andre omgang, med det resulterte ikke i annet enn et gult kort til Andreassen etter en altfor hard duell med Diomande. Gytkjær fikk nok en stor sjanse, men somlet for mye med ballen. Deretter er det Michael Haukås sin tur. Han får ballen etter at Stabæks keeper mister ballen i feltet, men skyter desverre over det åpne målet. Med ti minutter igjen å spille, blir Gytkjær byttet ut med nykommeren Diedhiou. Han kjemper til seg ballen i Stabæks 16-meter og banker ballen i mål.

Misset på straffe

Det kunne også lett blitt tre poeng til FKH. Like etter utlikningen blir Haraldseid felt og dommeren peker på straffemerket. Dessverre gjorde Eirik Mæland det unødvendig enkelt for Sayouba i Stabæk-buret å avverge.