politi haugesund

20-åring meldte fra om voldtekt

En kvinne i begynnelsen av 20-årene har kontaktet politiet og anmeldt en voldtekt som skal ha skjedd utendørs natt til søndag.

En kvinne i begynnelsen av 20-årene kontaktet politiet 05.24 og anmeldt en voldtekt som skal ha skjedd utendørs natt til søndag. 

–Hun har forklart at hun dro på et nachspiel i en leilighet i sentrum. Da hun skulle dra fra nachspielet ble hun fulgt ut av en navngitt mann i slutten av 20-årene. Mannen skal da ha voldtatt kvinnen i en park i sentrum, forteller Jarle Utne-Reitan, operasjonsleder ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

Mannen er pågrepet og fremstilt for lege for sporsikring. Kvinnen er tatt hånd om i voldtektsmottaket.

– Politiet har foreløpig kun mottatt innledende forklaringer og saken vil bli etterforsket videre utover dagen. Av den grunn er vi forsiktige med å gi ut informasjon om detaljer i saken, forteller Reitan.