Skjermbilde 2015-04-02 kl. 15.14.39 (1)

Kundene som eier hele gata

Det er ikke stille i Sørhauggata i påsken. Gata yrer av feilparkerte biler, og folk som vil handle når alle andre har stengt.

SØNDAGSHANDEL: En skulle kanskje tro at folk hadde fått handlet fra seg før påske, spesielt med tanke på de lange køene som oppstod like før helligdagene. Men i det samme søndagsbutikkene åpnet dørene i morges, dukket folk opp på jakt etter pølser og påskegodt.

-Vi har kjøpt inn varer for godt over en million kroner de siste dagene, sier Per Christian Pettersen, en av de ansatte på Joker i Sørhauggata. -Alle lagrene er fulle.

Sørhauggata i Haugesund er også et yndet sted å feilparkere. De fleste rekker aldri å bli tatt. De står der akkurat så lenge det tar å kjøpe to liter melk og et brød. Ved operajonssentralen hos politiet opplyser de at de ikke har fått klager. Det ligger vel i sakens natur at klagene ikke kommer. Mange har nytte av denne lille trafikkforseelsen.

– Folk parkerer som om de eier hele gata, smiler Pettersen. -Politiet var her en gang og dirigerte bort biler, men ellers er det ikke mange som blir tatt.