3 Busserulls inntar scenen igjen

De som ikke fikk med seg "3 Busserulls - Lått & Løye i 40 år" i februar, får i dag en ny mulighet til å sikre seg billetter til reprisen.
FÅR REPRISE: Det var full allsang og topp stemning under showet som ble holdt i februar, nå blir det reprise.

I februar holdt 3 Busserulls jubileumsshow for fulle saler i Maritim Hall i Haugesund. Med humor, show, kjappe replikker og kjente sanger viste showmennene seg fra sin beste side.

Til glede for fansen og på grunn av det gode salget og den store etterspørsel har det nå blitt satt opp nye show. Det var YesMan som først tok initiativet til gjenforeningen i februar og nå gjør de det igjen.

– Suksessen som dette ble i februar var en bekreftelse på at denne kulturskatten nå er satt på riktig hylle. Mediene dekket dette på en meget bra måte, og publikum responderte med stående trampeklapp og ønsker om å få se showet en gang til, forteller Eventprodusent hos YesMan, Sverre Vågen jr.

Billettsalget til nye show slippes allerede i dag klokken 12.00.

– Vi kjører to show i Haugesund og to i Sandnes i September. Hvor det blir arrangert i Haugesund den 11-12. september i Maritim Hall og i Sandens den 24.-25. september i Sandens Kulturhus. Billettsalget går på www.yesman.no for Haugesund. Sandnes åpner sitt billettsalg like over påske, forteller Vågen jr.

Liste av kjente navn

Det var en imponerende liste av kjente navn som i februar var med på forestillingen: Reidar Brendeland, som var Busserull i et par år, etter at Oddvar Andreassen valgte å gi seg i 1985. Mia Gundersen, som var med på bandets mest sagnomsuste turné. Geir Halleland og Kurt Johansen, som har vært med på forskjellige Busserulls-show etter at den «offisielle» perioden var over i 1999. I tillegg fikk de med seg Jan Ingvar Toft og shantykoret Slogmåkene, og Thorbjørn Økland har tatt jobben som orkesterleder.

Se bilder fra showet i februar: