TV 2 Sportens anker, Davy Wathne.
TIL HAUGESUND: Davy Wathne kommer på storfint besøk fra Bergen i FKH Direkte.

Dempsey og Grindhaug – en bra match

TV 2s faste ekspertpanel på Tippeligaen er enige: Mark Dempsey er Haugesunds beste signering før årets sesong. Vi har spurt Davy Wathne, Mini Jacobsen og Ole Martin Årst hva de tror om Tippeligaen 2015.

TV 2s faste ekspertpanel på Tippeligaen er enige: Mark Dempsey er Haugesunds beste signering før årets sesong. Vi har spurt Davy Wathne, Mini Jacobsen og Ole Martin Årst hva de tror om Tippeligaen 2015.

De kjente fotballpersonlighetene har alle sansen for arbeidet som gjøres i FKH og tror klubben vil løfte seg fra den dårlige sesongen i fjor. Vi ba dem svare på følgende spørsmål:

1. Hva forventer du av tippeligaen i 2015?

2. Hvordan vurderer du årets utgave av Haugesund?

3. Hvilken tabellplassering tror du FKH får i år?

Davy Wathne

Davy Wathne1. – Jeg forventer en åpen og spennende sesong med todelt tabell. Åtte klubber vil kjempe om tre medaljer og åtte klubber på jakt etter å redde ny kontrakt.

2. – FKH er eller blir vel som de alltid har vært: Rundt sjette plass. I 2013 vippet det litt opp, i 2014 vippet det litt ned. Med Mark Dempsey på treningsfeltet tror jeg det vipper litt opp igjen i år.

3. – Rundt 4 – 5 plass.

Mini Jakobsen

Mini Jacobsen1. – Jeg forventer at det vil være 4-5 lag som kjemper om medaljene. Rosenborg vil nærme seg Molde. Mjøndalen, Sandefjord, Start og Stabæk vil være i nedrykksstriden.

2. – Haugesund har ikke hentet inn noen spillere som tilsier at laget skal bli bedre, men jeg tror Dempsey er en god match til Jostein. Så muligheten til å gjøre de til et bedre lag er der.

3. – De havner mellom åttende og femte plass.

Ole Martin Årst

Fotballekspert, TV 2 Sporten1. – I år forventer jeg at vi får mange unge spillere som får sitt gjennombrudd i tippeligaen. Som alltid vil det være jevnt mellom plassene midt på tabellen, men med ett skille i toppen og ett i bunnen. Jeg har forhåpninger om at interessen for tippeligaen vil øke igjen i år.

2. – Når det kommer til Haugesund har jeg tro på en betydelig bedre sesong enn i fjor. Tror de tar med seg masse lærdom fra i fjor. Solide spillere vil bli løftet et hakk med Dempsey sin inntreden. Kombinasjonen mellom akkurat Dempsey og Grindhaug tror jeg på mange måter er ideell. Søren Christensen er en god signering. Jeg liker godt hvordan FKH drives og kulturen som er der, noe som er forbilledlig for andre klubber.

3. – De vil havne på øvre halvdel av tabellen.