skjermbilde_2015-01-17_kl._11.06.34

Spiller kamp mot kreft

I ettermiddag møter Haugesund Seagulls bergensgutta i Lokomotiv Ravens til vennskapskamp på hjemmebane. Inntektene går til Hockey mot kreft.

HAUGESUND: Sesongen for ishockey er for lengst over. Seagulls vant 3. divisjon etter to seire mot Kristiansand på bortebane. Men pucken er ikke lagt på hylla.

– Vi har is i hallen en uke til, så da ønsket vi en treningskamp for å holde formen vedlike, sier kaptein Gunnar Nyland til TV Haugaland.

Løsningen ble det han kaller en vennskapelig showkamp. For kampen i ettermiddag blir langt fra det man vanligvis forventer av en ishockeykamp.

– Vi begynner kampen med straffekonkurranse, kan Nyland avsløre.

Vinneren av denne starter kampen med ett mål i tet.

Auksjonerer bort drakter

I pausen blir det dessuten konkurranser, hvor det blir om å gjøre å skyte hardest, og med best presisjon. Selv auksjon får tilskuerne oppleve i dag.

I forkant av kampen har nemlig Seagulls fått laget spesialdesignede drakter. Disse pågår det for øyeblikket auksjon på gjennom lagets nettsider og Facebook-side. Inntektene herfra går til kreftsaken, gjennom initiativet Hockey mot kreft.

– Den mest populære trøya er allerede oppe i 800 kroner, sier Nyland.

Denne tilhører den tidligere Seagulls-spilleren Jonas Fisk, som i dag byr på gjesteopptreden sammen med sine gamle lagkamerater.

Håper på 2. divisjon

Til høsten håper måkene å fly opp i 2. divisjon. Dette skjer ikke ved direkte opprykk, men ved at lagene søker seg opp. Dette fordi en rekke standarder må møtes.

– Men vi bør jo ha en god mulighet når vi har vunnet divisjonen, sier Nyland.

Sesongen for 2. divisjon er i gang i begynnelsen av oktober.

TV Haugaland vil være tilstede på kampen i ettermiddag.