150327 vb kunst

Stord – Berlin – Haugesund

Anders Kjellesvik er fra Stord, bor i Berlin men stiller ut i Haugesund.

KUNST: I sin største seperatutstilling på Vestlandet er det som å komme hjem for 35-åringen fra Stord. I dag åpnet han i Haugesund billedgalleri.

– Det er veldig kjekt å få stille ut i Haugesund, sier Kjellesvik

Kjellesvik har hatt høy aktivitet de siste årene, med utstillinger blant annet ved anerkjente Galerie Michael Janssen i Berlin. Han jobber med en rekke ulike teknikker og medier, blant annet maleri, skulptur, installasjon og performance.

En annen aktuell utstiller er Jon Harald Glomsås. Han tar publikum med gjennom en følelsesladet utstilling hvor publikum får ta del i de følelsene han satt igjen med etter at hans 19 år gamle ekteskap tok slutt.

– Tilbakemeldingene er gode. Teamet er noe mange kjenner seg igjen i, sier Glomsås.