Petter Storstygg Munorensemblet Kompani Haugesund

«Petter Storstygg» besøkte barnehagen

Musikere i Munorensemblet har sammen med dansere fra Kompani Haugesund lagt ut på en turné hvor de besøker barnehager i distriktet og viser forestillingen "Petter Storstygg og yndlingsdansen".

Musikere i Munorensemblet har sammen med dansere fra Kompani Haugesund lagt ut på en turné hvor de besøker barnehager i distriktet og viser forestillingen «Petter Storstygg yndlingsdansen».

Fredag morgen startet dagen i Eventyrhagen barnehage før de skulle videre til Kvalavåg barnehage og Kolnes barnehage. Til sammen besøker de seks barnehager og tre kulturhus.

– Barna er et helt fantastisk publikum. De er veldig umiddelbare, og vi prøver å dra dem med oss. Det er en takknemlig aldersgruppe å spille for, sier Bernhard Gismervik i Munor.

Samba og flamenco
Gjennom forestillingen blir barna kjent med Petter Storstygg som beskrives som en stor og merkelig fyr. Han er usynlig fordi han tror han er så stygg. Petter Storstygg leter alltid etter yndlingsmelodien sin og har akkurat funnet ut at melodien også er en dans.

– Han treffer dans over hele verden. Det er hip-hop, samba, flamenco, ballett og moderne dans for å nevne noe. Sammen prøver vi å finne yndingsmelodien hans.

Gismervik roser samarbeidet mellom Munorensemblet og Kompani Haugesund.

– Det er et kjekt samarbeid. Samarbeidet med denne forestillingen startet nå i høst, men vi har tidligere samarbeidet med andre prosjekter. Tilbakemeldingene vi har fått er veldig gode.

Hvis folk har lyst å få med seg forestillingen i fremtiden, er det mulighet for dette på Norheim kulturhus under MiniMoro 18. september kl. 11.30.