Haugesund var dekket med et lite lag med snø i morgentimene i dag. Foto: Jarl Vidar Meling
Haugesund var dekket med et lite lag med snø i morgentimene i dag. Foto: Jarl Vidar Meling

Men vinteren var ikke død

I en siste krampetrekning fra vinteren våknet store deler av Haugalandet opp i dag dekket med et lite lag med snø.

HAUGALANDET: April er kun en knapp uke unna og gradestokken har ligget godt opp på plusstallet de siste dagene. Men vinteren har ikke sluppet helt taket enda. I dag morges så deler av Haugalandet ut som et vinterpostkort der det lå badet i snø.

Men fortvil ikke hvis du heller ønsker sol og plussgrader fremfor snø og kulde. Allerede i løpet av dagen kan det se lysere ut. Storm. no melder på sine sider at gradestokken skal ligge på rundt 2-4 grader i dag og gradvis stige frem mot helga.

I følge langtidsvarselet kan det også bli gløtt av sol mot slutten av perioden, mandag. Og skal du til fjells i påsken kan det se lovende ut. Påsken ser i følge storm ut til å bli fin, med en del snø.