Her er alle deltakerne under Telenor Extra samlet sammen med trenere og FKH-spillere.
Her er alle deltakerne under Telenor Extra samlet sammen med trenere og FKH-spillere.

Gytkjær skapte «spinnville» tilstander

FKH-spillerne Christian Gytkjær og Joakim Våge Nilsen skapte «spinnville» tilstander når de besøkte Haugars fotballfritidsordning i går. 

Hele 64 barn er påmeldt til Haugar sin fotballfritidsordning i hallen på Sakkestad. Nå før påske hadde de en liten avslutning, hvor FKH-stjernene Christian Gytkjær og Joakim Våge Nilsen skapte ville tilstander blant de 40 fremmøtte barna.

– Barna ble veldig overrasket idet de oppdaget FKH-spillerne. Gytkjær og Våge Nilsen hadde oppvarmingsøvelser med dem, før de dømte noen kamper og hadde en kjekk konkurranse til slutt. Sjelden har vi vel sett at barna har hatt større innsats, sier spiller- og trenerutvikler i Haugar, David Rasmussen.

Denne uken har det vært åpent for alle barn som ville delta i Haugarhallen, gjennom en «Ta-med-en-venn» aksjon.

– Vi åpner opp for nye påmeldinger etter påske, og vil da foruten treningene på Sakkestad, ha treninger i Haugesund Idrettspark. Det tror vi vil gjøre at flere som bor mer nord i byen kan delta. Telenor Extra er ikke bare for medlemmer i Haugar, men er åpen for alle, uavhengig av klubbtilhørighet.

Alle foto: Privat