image1_2

Starter nytt utested

Planene er klar. Et folkelig konsept i et folkelig lokale. Gjert Karlsen prøver nå å skape liv i gamle, men kjente lokaler i Haraldsgata.

UTELIV: – Konseptet går ut på å skapet et sted som er basert på trivsel, god service og en god opplevelse, sier iniativtaker og daglig leder i firmaet Haugesund Uteliv, Gjert Karlsen.

I lokalene til tidliger Dikselen drives det i dag allerede  utested. Nå håper Karlsen å skape liv i lokalene til tidligere Jimmy Legs og Byscenen. Også kjellerlokalene til Willy Knickersen vil bli tatt i bruk. Gjennom selskapet Haugesund Uteliv skal Karlsen driver nattklubben Valhall og matstedet Vinkjelleren. I tillegg skal Byscenen bli til Bakgården. Responsen så langt har vært god.

– Etter at vi presenterte konseptet på Facebook har vi fått mange tilbakemeldinger på at folk gleder seg til det åpner, sier Karlsen.

Lang erfaring

Han har selv flere års erfaring i utelivsbransjen blant annet i Inventumsystemet.

Flere har tidligere forsøkt å drive utested i lokalen i Haraldsgaten, uten å lykkes. Karlsen frykter ikke at det nye utestedet ikke skal bli en suksess.

– Det er klart det er dyrt, men finansieringen er i på plass, sier Karlsen.

Etter planen skal de nye utestedene åpne natt til 1. mai.