skjermbilde_2015-03-25_kl._10.44.55

Ingen kolonne i påsken

Bilistene slipper kolonnekø. Det blir ingen kolonnekjøring i Bømlafjordtunellen i påsken.
TRAFIKK: De siste månedene har Bømlafjordtunellen vært steng hver kveld og natt mellom 20 og 06. Dermed har bilistene tålmodig måttet vente for kolonnekjøring som har blitt arrangert. Slik blir det ikke i påsken.
 
– Entreprenøren tar påskeferie fra kommende lørdag. Arbeidet i tunnelen starter igjen mandag 6. april klokka 22:00, forteller Rune Sandven, prosjektleder i Statens vegvesen i en pressemelding.
 
Tunellen har  vært stengt grunnet oppgradering av sikkerhetsutstyret i tunellen. Blant annet utbedres kameraovervåkingen, brannventilasjonen, lys og nødskap. Fartsgrensen i tunellen vil fortsatt være 50 km/t hele døgnet på grunn av lavere sikkerhet.