Arkivfoto
Arkivfoto

Ny pallplass til Jesper Saltvik Pedersen

Fantastisk! I dag kjørte Jesper Saltvik Pedersen inn til sølvmedalje i sitt andre internasjonale storslalåmrenn. Under det åpne franske mesterskapet deltar noen av verdens beste alpinkjørere, og Saltvik Pedersen imponerer.

Fantastisk! I dag kjørte Jesper Saltvik Pedersen inn til sølvmedalje i sitt andre internasjonale storslalåmrenn. Under det åpne franske mesterskapet deltar noen av verdens beste alpinkjørere, og Saltvik Pedersen imponerer. 

Her fra dagens premieutdeling. Jesper har mottatt premien sin for andre plass.

Her fra dagens premieutdeling. Jesper har mottatt premien sin for andre plass.

Etter fjerde plass i storslalåm i går, slo Saltvik Pedersen til for fullt i dagens renn. Etter første omgang lå han på en flott tredje plass, men med andre omgangs beste tid, kjørte han seg opp til andre plass i konkurransen. Suverent foran Fredric Francois, som fikk sjette plass under Verdensmesterskapet i Canada en tid tilbake.

Med andre plassen er Jesper Saltvik Pedersen nå kvalifisert til Europacupen neste år i de tekniske disiplinene slalåm og storslalåm. Målsettingen om å delta i et fremtidig OL er overhodet ikke langt borte med disse prestasjonene til unggutten fra Karmøy.

11070631_10153132520121217_8503757172557965_n

Alle foto: Privat