STOLT: Fungerende Karmøy-ordfører og Skudeneshavnpatriot Susan Borg
STOLT: Fungerende Karmøy-ordfører og Skudeneshavnpatriot Susan Borg

Interesse for hageglede

Hagesund hagelag byr på en rekke aktiviteter for hageinteresserte utover våren.

Hagesund hagelag byr på en rekke aktiviteter for hageinteresserte utover våren.

Hageinteresserte som vil ha litt inspirasjon til hagen eller få tips om hvordan en lykkes med ulike typer blomster og gress kan kose seg med hagelagets arrangementer utover våren. På lørdag står fletting av blomsterstativ i pil eller pynting av vårkrans på planen.

Populært loppemarked

Dagen er satt av til det de selv kaller en kosedag for hageglade. I løpet av våren kan laget også by på foredrag om stauder og spennende økologiske urter med henholdsvis Rolf Eide og Olav Vandaskog som driver gartnerier. Loppemarkedet i juni er svært populært og folk står gjerne i kø før åpningstiden for å sikre seg nye planter til hagen. Haugesund hagelag er en forening med 130 medlemmer som holder foredrag, kurs og hagevandring for hageinteresserte. Vanligvis har laget møter en gang i måneden og holder åpent for medlemmer og andre interesserte.