Arkivfoto
Arkivfoto

Ny topplassering av Jesper Saltvik Pedersen

Jesper Saltvik Pedersen fortsetter å imponere i Frankrike. I dag tok han en sterk fjerde plass i sitt første storslalåmrenn internasjonalt.

Jesper Pedersen Saltveit deltar under det åpne franske mesterskapet. I går fikk han sølv medalje i et slalåmrenn. I dag har Pedersen Saltveit fullført sitt første storslalåm renn internasjonalt, og fikk en sterk fjerde plass.

– Jeg er superfornøyd med plasseringen. Tidligere har jeg bare kjørt et storslalåmrenn, og da kjørte jeg ut. I morgen deltar jeg i et nytt storslalåmrenn, sier Saltvik Pedersen i en kommentar til Karmøynytt.

Jesper Saltvik Pedersen sammen med pappa Bjørn Pedersen , i Frankrike.

Jesper Saltvik Pedersen sammen med pappa Bjørn Pedersen , i Frankrike.

I følge Skiforbundets side deltar Saltvik Pedersen i en konkurranse med flere veldig gode alpinister. Noe som gjør hans prestasjoner enda mer imponerende.

Den talentfulle alpinisten fra Åkrehamn har imponert gjennom flere internasjonale konkurranser i vinter, og kvalifisert seg til Europacupen neste år. Han fortsetter framgangen i Laoumora, Frankrike – og fikk i dag sin beste plassering ute i Europa så langt.