Turnforening

Disse jentene vil gjerne til Europamesterskapet

Haugesund Turnforening står som arrangør av Norgesmesterskapet i Rytmisk Sportsgymnastikk i Sysco Arena, i Tysvær 21. - 22. mars.

Haugesund Turnforening står som arrangør av Norgesmesterskapet i Rytmisk Sportsgymnastikk i Sysco Arena, i Tysvær 21. – 22. mars. 

I en større artikkel om Haugesund Turnforening, presenterte vi klubbens juniorgruppe som vil kjempe om gull i NM. Der fortalte leder av turnforeningen, Hilde Dalen, om ambisjonene til troppen.

– I fjor fikk vi sølv, og skulle ha gode muligheter til å kjempe om gullet. Asker, som har vunnet NM de 10 siste årene, blir vanskelige å slå, men det er ikke umulig, sier Hilde Dalen (bildet), leder i Haugesund Turnforening. Det er en opptatt leder vi treffer. I helgen var hun dommer under NM i RG, individuelle konkurranser. Foruten dette, er hun trener i klubben og har en rolle i teknisk komité i Norges Turnforbund.

sporten.rytmiskgymnastikk.ARTIKKEL01.bilde05.180215

Hilde Dalen er leder for Haugesund Turnforening.

NM starter i Sysco Arena med høytidelig åpning klokken 11.00. Foruten konkurransene, vil det lørdag kveld være flott bankett for alle deltakerne og lederne på Park Hotell.

Les artikkel om Haugesund Turnforening på følgende lenke:

– Satser på NM-gull…

Haugesundnytt vil følge Norgesmesterskapet denne helgen, og kommer tilbake med mer i neste ukes papiravis.