Kopervik IL, arkiv 2012

Kopervik forsvant ut av Norgesmesterskapet

Kopervik IL var sjanseløse i dagens første kvalifiseringsrunde til Norgesmesterskapet og tapte 4-0 mot Stord.
(Son Van Vo har vært en av Kopervik ILs beste spillere i oppkjøringen, og hadde en ny god dag på jobb mot Stord. Arkivfoto)

Kopervik IL var sjanseløse i dagens første kvalifiseringsrunde til Norgesmesterskapet og tapte 4-0 mot Stord.

Fotballsesongen ble på en måte satt i gang i kveld på kunstgresset ved Åsebøen Stadion i Kopervik. Hjemmelaget spilte mot Stord i første kvalifiseringsrunde til Norgesmesterskapet i fotball.

Kopervik IL har scoret flere mål i oppkjøringen og vunnet de fleste kampene sine. Men mot Stord, som rykket ned fra andre divisjon i fjor, kom laget til kort.

Keeperveteranen Rune Solhaug, som har seks sesonger bak seg i akkurat KIL, hadde lite å gjøre i mål for sin nye klubb. Bortelaget var best gjennom hele kampen, og vant fortjent. Roger B. Ekeland, Vegard Meling Nesse, Rune Mo scoret, og sammen med et selvmål gjorde det at KIL tapte hele 4-0.

Åkra IL spiller sin første kvalifiseringskamp til NM på tirsdag i neste uke. De møter Djerv 1919 på bortebane. I fjor spilte ÅIL seg fram til første runde i NM, hvor de møtte FK Haugesund sitt første lag på Åkra Stadion. En kamp som gav laget inntekter på over 100 000 kroner. For å nå første runde, må Åkra komme seg gjennom to kvalifiseringsrunder.