Arkivfoto
Arkivfoto

Jesper fortsetter å imponere

Jesper Saltvik Pedersen deltar under det åpne franske mesterskapet i Laourmora over to dager. I dag fikk han en flott andre plass i storslalåm.

Jesper Saltvik Pedersen fortsetter å imponere internasjonalt. I dag har han fått en flott andre plass i storslalåm i det åpne franske mesterskapet. Han ble kun slått av franske Fredric Francois, som nylig fikk sjette plass under Verdensmesterskapet i Canada. Noe som sier litt om nivået Saltvik Pedersen ligger på.

Saken fortsetter under annonsen.

I en sterk konkurranse med mange gode utøvere imponerte Saltvik Pedersen fra Åkrehamn. Han vil foruten deltakelsen i storslalåm delta i slalåm konkurransen.

jesper.saltvik.pedersen

Jesper Saltvik Pedersen på seierspallen i Frankrike, til venstre i bildet. (Foto: Privat)

Den talentfulle alpinisten fra Åkrehamn har imponert gjennom flere internasjonale konkurranser i vinter, og kvalifisert seg til Europacupen neste år. Han fortsetter framgangen i Laoumora, Frankrike – og fikk i dag sin beste plassering ute i Europa så langt.