Haugesund Drillkorps

Drillkorpset selger skjorta

Haugesund Drillkorps – et av Norges beste – arrangerer bruktmarked på Gamle Slaktehuset for å få inntekter til klubbdriften.
BIDRAR MED SITT: De eldste drillerne i klubben skal alle delta på bruktmarkedet. Fra v: Helene Heimtun, Martine Tysland, Marte Austreim, Susanne Kaldheim, Charlotte Toft og Vilde Romsloe.

Haugesund Drillkorps – et av Norges beste – arrangerer bruktmarked på Gamle Slaktehuset for å få inntekter til klubbdriften.

Bruktmarkedet avholdes lørdag 21. mars. Mange av drillerne i klubben har leid bordplass for å selge sine brukte ting, men de inviterer også andre til å delta med egne stander mot et lite støttebeløp.

– Vi har en åpen profil, hvor folk utenfra korpset kan få leie plass. For et begrenset beløp, som går til å støtte korpset vårt, får de selv alle inntektene av alt salget de gjør. Allerede er det mange av våre egne som har bestilt plass, men det er fortsatt plass til flere, sier Ine Elstad, trener i klubben og initiativtaker til bruktmarkedet.

Under en trening i gymsalen på Karmsund Videregående Skole treffer vi flere drillere som skal benytte sjansen til kvitte seg med ting de har vokst fra eller ikke trenger lenger..

Helene: – Jeg er litt usikker på hva jeg skal selge enda, men det blir klær og kanskje et par slalåmski.

Martine: – Jeg har flere vesker jeg skal selge, noen av dem av merket Michael Gross.

Marte:  – Jeg skal selge masse hestebøker fra Ponnyklubben, men også andre ting.

Susanne: – Jeg har en del fin sko i størrelse 38-39 som jeg skal selge, pluss langrennsski, klær og litt bøker.

Charlotte: – På min stand vil jeg selge klær og sko som jeg ikke bruker lenger selv.

Vilde: – Jeg vil selge masse kule klær.

Foruten selve bruktsalget, blir det kafe med salg av hjemmelaget gjærbakst, kaker og pølser med mer.

– Vi drar også fram det populære lykkehjulet vårt. Her har vi flere kjekke premier til de som vinner, sier Elstad.

Selve bruktmarkedet vil bli presentert gjennom plakater over alt, pluss en egen side på facebook.

– Dette er et positivt tiltak, hvor folk foruten å finne masse flotte ting til seg selv, er med å støtter Haugesund Drillkorps. Inntektene som kommer inn er utrolig verdifulle for oss og driften av korpset.