Ryanair

Ryanair kutter London-ruten

Ryanair vil etter all sannsynlighet slutte å fly Haugesund–London neste vinter.

Ryanair vil etter all sannsynlighet slutte å fly Haugesund–London neste vinter.

Årsaken skal visstnok være utfordringer med midtuketrafikken og for lite passasjerer som flyr motsatt vei, skriver Haugesunds Avis på sine nettsider. Tidligere var det flere nordsjøarbeidere som benyttet seg av tilbudet, men nedgangstider i oljebransjen slår negativt ut.

– Hvis London ryker, er det fryktelig kjedelig, sier daglig leder i Haugesund Travel, Odd Erik Salvesen til HA.

Ruteendringen er ikke bekreftet, men avgangene Haugesund-London er ikke tatt med i det siste oppsettet til Ryanair, der andre norske flyplasser er tatt med.

– Vi må jobbe videre for å styrke grunnlaget for å få mer besøk til regionen, også vinterstid. Vi er litt for små til å trekke mengder med folk, og Vikingland kan være et produkt som vil trekke mer turister, uttaler Salvesen.