Det ble i overkant mange telefoner for politiet på Stord torsdag kveld.
Det ble i overkant mange telefoner for politiet på Stord torsdag kveld.

Politiet ønsker tips om selgere/tiggere

– Vi er ute og ser etter de.

Politiet over hele landet får gjennom året meldinger om tiggere eller fremmede som ringer på dørklokka hjemme hos folk. Noen ber om penger, noen selger trefigurer og noen har oppgitt at de er stumme eller har barn med leukemi.

I kveld går politiet i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt ut med klar melding til folket og ber om hjelp til å finne påtrengende tiggere som har vært rundt på dører lørdag kveld.

– Politiet har mottatt mange meldinger om tiggere/selgere på dørene i kveld. Vi er ute og ser etter de. Ønsker tips hvis de observeres, 02800, skriver Haugaland og Sunnhordland politidistrikt på Twitter.