Mye folk på Torget
Mye folk på Torget

– Hjertet banket da jeg fant granaten

Daniel Øwre Eriksen fant en granatlignende gjenstand da han var på tur i akeområdet i Solandsbakken fredag ettermiddag.

Daniel Øwre Eriksen fant en granatlignende gjenstand da han var på tur i akeområdet i Solandsbakken fredag ettermiddag.

– Jeg er ofte ute med metalldetektoren, men det er kun andre gangen jeg er i dette området. Jeg har aldri før funnet noe slikt, forteller Eriksen. Mynter og tomhylser finner han ofte, men det er første gang han tilkaller politiet etter funn han har gjort med detektoren.

– Hjertet banket ganske fort da jeg fant granaten. Jeg ringte politiet og de kom ganske fort, sier Eriksen. Han forteller at han ikke er blitt skremt av hendelsen og vil ut på ny jakt med metalldetektoren igjen.

LES OGSÅ: Granatfunn i Solandsbakken