Serina Baustad sammen med tre av barnehjemsjentene.
Åkrasanden i bevegelse. Foto: Jan Inge Lund

Veabu valgt inn i De Kristne-ledelsen

Går for fem plasser i kommunestyret i Karmøy ved høstens valg.

Josef Malvin Nilsen fra Veavågen ble valgt til fylkesnestleder i De Kristne Rogaland, da partiet arrangerte årsmøte på Åkra.

Partiet er i dag ikke representert i kommunepolitikken i Karmøy, men under årsmøtet ble det klart at lokallaget går offensivt inn for å sikre for fem plasser i kommunestyret i forbindelse med høstens kommunevalg.

I partiets årsmelding heter det:

– «Det er ingen tvil om partiets berettigelse I denne tiden. Den enorme motstanden vi møter I alt vi forsøker å gjennomføre, er i seg selv et klart signal om at vi er på rett kurs. Det er med sorg vi registrerer at motstanden i all hovedsak kommer fra kristenheten, og ikke som vi skulle tro fra “denne verden”. Vi kan også si at vi opplever en allmenn likegyldighet fra kristne i alle leirer. Gud bruker mennesker når han gjør noe, og vi be om at det må bli en oppvåkning I menighetene. Det er politikken som styrer samfunnet og gir lovene som i stor grad strir mot Guds ord. Skal vi kunne forandre og påvirke, er det en absolutt nødvendighet at vi som kristne reiser oss og er villige til å ta et tak også i politikken».