IVRIGE: Barna var ivrige til å finne svaret på oppgavene langs naturstien. Barne- og ungdomsarbeider Cathrine Harkestad veileder barna. 
IVRIGE: Barna var ivrige til å finne svaret på oppgavene langs naturstien. Barne- og ungdomsarbeider Cathrine Harkestad veileder barna. 

Fokuserte på friluft

Tirsdag markerte Espira Bjørgene barnehagedagen med friluftsaktiviteter.

Tirsdag markerte Espira Bjørgene barnehagedagen med friluftsaktiviteter.

Barnehagedagen er en nasjonal markering som er utarbeidet i samarbeid med Utdanningsforbundet, Fagforbundet og Foreldreutvalget. Formålet er å synliggjøre noe av det barna får oppleve, erfare og lære i barnehagen. I år er temaet; Vi vil ut! – Barnehagens arbeid med natur og friluftsliv.

(Saken fortsetter under annonsen)

– Vi har natursti, forskerhjørne, musikk, tauløype og steking av lapper i grillhytte. Vi har tatt utgangspunkt i rammeplanen for barnehagen sine fagområder når vi har laget innholdet for dagen, sier styrer Ingvild Dahl Lien.