sk veavåg karmøy

12 strake seiere for SK Veavåg Karmøy

Mens flere av de lokale lagene har varierende resultater i sine treningskamper, har SK Veavåg Karmøy seks strake seiere. Sammen med seier i de seks siste kampene i fjor, blir det en uslåelig seiersrekke.

Mens flere av de lokale lagene har varierende resultater i sine treningskamper, har SK Veavåg Karmøy seks strake seiere. Sammen med seier i de seks siste kampene i fjor, blir det en uslåelig seiersrekke.

Sk Veavåg Karmøy har imponert i treningskampene så langt denne vinteren. I Skjolds vintercup står laget med fire strake seiere mot Skudenes UIL (4-2), Avaldsnes (3-2), Torvastad (4-1) og Ferkingstad 3-1. Med det vant laget puljen suverent, og møter høyst sannsynlig Falkeid i kvartfinalen. Ser du på lagets gode form så langt denne vinteren, bør Vea-laget være stor favoritt til å vinne hele vintercupen.

– Det vil sikkert stå mellom oss og Djerv 1919. De har en god trener, et godt lag med mange hardtarbeidende unge spillere. I fjor slet vi en del mot dem, men skal gjøre vårt beste i cupen, sier Geir Harald Skorpe, hovedleder for a-laget.

Mest imponerende er lagets seier mot Kopervik på Åsebøen sist uke, hvor scoringer av Frank Vea, Leif Johan Johannesen og Markus Barane Thorsen gav dem 3-2 seier.

– Barane Thorsen har vært skadet gjennom hele for sesongen, og har bare en halvtime med spilletid fra de to siste kampene. Men han har gjort en god jobb den tiden vi har spilt, og blir spennende å følge videre. Bjarte Halvorsen som kom fra Åkra før sesongen har vært veldig bra, og så langt vist seg som en klar forsterkning for oss.

I helgen var laget på en trenings- og sosial tur til Bømlo. Her benyttet laget muligheten til å måle krefter med fjerde divisjonslaget Solid, og vant 5-2.

Skorpe er overrasket over at laget ikke har tapt enda, og er positiv inn i mot seriestart.

– Vi har en virkelig god treningsgruppe, hvor alle møter trofast opp på alle treningene. For første gang på mange år har vi besluttet av vi satser på å bli blant de tre beste i årets fjerde divisjon. Så får vi se om det blir første, andre eller tredje plass. Hinna og Djerv 1919 blir nok våre argeste konkurrenter

Også juniorlaget til Vea imponerer for tiden.

– De har gjort det strålende så langt, med to strake seiere i vintercupen for juniorlag. Med 2-0 mot Skjold og 6-0 mot Trott er de på vei mot finale. De har masse giv rundt laget for tiden, med mange spillere og ikke minst, gode resultater.

Bildet øverst: Glade Vea-gutter med 12 strake seiere. Fra venstre: Magnus Bårdsen, Leif Johan Johannessen og Finn Tore Hetland. Foto: Geir Harald Skorpe.