skjermbilde_2015-03-08_kl._15.28.43

Eventyrlig teatersuksess for barn

Hver lørdag strømmer barn og foreldre til Festiviteten for å få små og store sceneopplevelser. Solid finansiert av offentlige midler.

KULTUR: Eventyrstund på Festiviteten er et populært kulturtilbud for småbarnsfamilier. I en skjønn forening mellom superoppmerksomme 5-åriner, småtasser som akkurat har reist seg, barnevogner og scenekunst tilpasset et kravstort publikum.

-Denne lørdagen har vi hattover 270 betalende publikummerer. Det er så mange at vi måtte flytte konserten fra intimscenen til Teater-scenen oppe i foajeen, forteller en strålende fornøyd Erik Schøyen, teatersjef ved Haugesund Teater. 

Denne lørdagen var det «Rasmus og verdens beste band» som underholdt, best kjent med tittelmelodien til barne-tv-serien Kosinus, som sendes på NRK Super. 

Neste uke, lørdag 14. mars, er det Tornerose som er satt opp.