OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En person plukket opp fra sjøen

Fraktet til Haukeland universitetssjukehus.

I dette området falt en mann i sjøen søndag ettermiddag Foto: Knut Ivar Skogland

En mann er plukket opp av sjøen etter at han falt i sjøen i området nord for Hagland festning. Mannen ble hentet opp av et SeaKing-helikopter og er fraktet til Haukeland universitetssjukehus i Bergen.

Det var like før klokken 16 søndag ettermiddag at politiet fikk melding om at en mann hadde falt i sjøen. Nødetater med politi og dykkere var på plass før et SeaKing-helikopter ble rekvirert via Hovedredningssentralen Sør-Norge.

Haugesundnytt har vært i kontakt med operasjonsleder i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt, Norunn Byrknes. Hun kunne foreløpig ikke si noe om mannens nasjonalitet. Redningsleder ved Hovedredningssentralen Sør-Norge, Eirik Walle, sier til NRK at mannen er av utenlandsk opprinnelse.

Ukjent helsetilstand
Det er ukjent hvordan mannen havnet på sjøen.

Haugesundnytt var i kontakt med Haukeland universitetssjukehus ved 19.40-tiden. Da var fortsatt helsetilstanden til mannen ukjent.

Vi kommer tilbake med mer.