IMG_4091

Black Debbath fylte Shabby

Det ironiske heavy metal-bandet Black Debbath fylte Shabby Records med tant og fjas. Folk svarte med trampeklapp og platekjøp. Innehaver Vidar W. Aas var strålende fornøyd.

MUSIKK: Shabby Records er den beste platesjappa i byen, ja sant og si så er det jo den eneste,  og pleier å tilby rolige lørdager for sin trofaste kundeskare, hvor voksne menn kan fylle sine plastposer med kvadratisk musikkinteresse og rock. Men ikke i dag. 

-Hold dere for øra, vi kommer til å spille drithøyt, sa Egil Hegeberg i Black Debbath, før de hamret i gang, i 25 desibels styrke.

Etter minikonserten, som skapte både taktfast klapp og dugg på vindusrutene, strømmet folk til disken for å få signerte plater og bøker – som blant annet inneholdt den hysterisk morsomme rockequizen: 10 spørsmål om rock hvor svaret er The Scorpions.

-De er fantastiske. Jeg har fulgt dem siden Reidar Roses Orkester. De er dyktige og utrolig morsomme, sa Vidar Wenneck Aas mellom kjøp og signeringer.