vinnere.åkrail.

Åkra Ungdomsskole er best

Åkra Ungdomsskole har markert seg på en positiv måte i en skoleturnering i håndball i Sysco Arena i dag. Mens jentelaget vant, tapte guttelaget knepent bronsefinalen.

Åkra Ungdomsskole har markert seg på en positiv måte i en skoleturnering i håndball i Sysco Arena i dag. Mens jentelaget vant finalen, tapte guttelaget knepent bronsefinalen. 

Torsdag femte mars har det blitt spilt skoleturnering for ungdomsskolene på Haugalandet. I gutteklassen gjorde Åkra Ungdomsskole det en periode veldig bra. De tapte riktignok den første kampen mot Frakkagjerd med 7-5, men kom sterkt tilbake og vant de neste kampene mot Håvåsen (11-7) og Bø Ungdomsskole (11-7). Dessverre tapte laget knepent semifinalen mot vinneren av turneringen, Haraldsvang med 9-8. I bronsefinalen ble det et nytt, surt tap mot Stangeland med 11-10.

I jenteklassen var Åkra-jentene overlegne og vant alle kampene sine. I innledende runde vant de knepne seiere mot Frakkagjerd (5-3) og Håvåsen (7-5) før de knuste Bø med 18-2 i den siste kampen. I semifinalen møtte de Stangeland og vant 7-5.

I finalen møtte laget Havåsen Ungdomsskole, og vant med 7-3. En flott prestasjon av jentelaget fra Åkra.

Alle kampene ble spilt under ypperlige forhold i Sysco Arena.

Foto: Norges Håndballforbund, Region Sørvest, Turid Øyhaugen Øverland.