Det smakte godt med deilig lapskaus etter friluftsgudstjenesten ved Jernaldergården, syntes Ruth Jacobsen (tv). Hun hadde med seg oldebarnet Edvin på to år, som likte desserten best. Videre ser vi Edvins mor, Marie Kjetland, og mormor Tina Kjetland. I bakgrunnen ser vi Erling og Solveig Hansen.
Det smakte godt med deilig lapskaus etter friluftsgudstjenesten ved Jernaldergården, syntes Ruth Jacobsen (tv). Hun hadde med seg oldebarnet Edvin på to år, som likte desserten best. Videre ser vi Edvins mor, Marie Kjetland, og mormor Tina Kjetland. I bakgrunnen ser vi Erling og Solveig Hansen.

Stor militærøvelse de neste dagene

Soldater med våpen vil bli synlig, melder politiet.

(Arkivfoto)

Heimevernet vil frem til fredag gjennomføre en større militærøvelse i området rundt Karmøy, Haugesund, Kårstø og Karmsundet. 

Haugaland og Sunnhordland politidistrikt opplyser at publikum må forvente å se soldater med våpen i denne perioden.