Tapte i Kristiansund

Haugaland håndball klarte ikke hamle opp med bunnlaget Kristiansund søndag. Tross tapet er plassen i 1. divisjon sikret.

Haugaland håndball klarte ikke hamle opp med bunnlaget Kristiansund  søndag.  Tross tapet er plassen i 1. divisjon sikret. 

Kampen endte 23- 19 til kristiansunderne.

– I dag var vi for dårlige. Spesielt angrepsmessig var vi forferdelig dårlige, sier trener Kristoffer Froestad. Laget brente 24 skudd og gjorde 15 tekniske feil i angrep.

– Med nesten 40 bortkastede sjanser kan vi ikke vinne kamper. I tillegg hadde vi mye rot i dag, forteller en skuffet Froestad. Han finner likevel et lystpunkt.

– Vi var gode i forsvar, så noe positivt kan vi ta med oss fra kampen også, sier treneren.

Sikret plassen

Kolbotn tapte sin kamp lørdag, noe som gjorde at Haugaland allerede før kampstart var sikret plassen i 1. divisjon.

– Det var deilig i går at vi sikret plassen, men det unnskylder ikke det vi gjorde i dag. Vi skal vinne disse kampene uavhengig av gårsdagens resultat, mener Froestad. Nå ser han frem til en frihelg, før laget skal sikre en god avslutning på sesongen.

– Vi ønsker å avslutte sesongen på en skikkelig måte og satser på å ta med oss noen poeng fra de siste kampene, forteller Froestad.  Haugaland skal spille borte mot Follo før de avslutter hjemme i Sysco Arena mot Viking.