Arkivfoto
Arkivfoto

Slo til vakt

Natt til søndag måtte politiet bistå vakter på utested ved flere anledninger da gjestene ikke alltid var enige med vaktene. 

Klokken 23.35 slo en mann i 20-årene til en vakt på et utested. Mannen ble bortvist fra sentrum, men var ikke helt enig i pålegget fra politiet. Han nektet å gå hjem fra byen tidligere enn tiltenkt og ble dermed innsatt i arresten. Vakten vil anmelde forholdet.

Kort tid etterpå, klokken 23.45, måtte politi igjen bistå en vakt på et utested etter at en gjest hadde gjort seg kranglevoren.  En dame i 50-årene ble bortvist fra sentrum etter å ha vært i klammeri med vakten.

Klokken 01.20 ble en mann bortvist fra sentrum etter å ha vært i klammeri med vakt på utested. Mannen ble senere påtruffet i sentrum med truende og provoserende oppførsel. Mannen i 30-årene havnet dermed i politiets arrest.

Også klokken 03.00 måtte politiet bortvise en mann i 30-årene etter krangling med vakter på et utested.