Fikk publikum med fra første stund

Fredag kveld holdt 3 Busserulls sitt første av tre jubileumsshow. 750 ivrige publikummere var med på notene fra første tone.

Fredag kveld holdt 3 Busserulls sitt første av tre jubileumsshow. 750 ivrige publikummere var med på notene fra første tone. 

Med humor, show, kjappe replikker og kjente sanger viste showmennene seg fra sin beste side.

Oddgeir Dagsland så Busserulls live for første gang og ble imponert av det han så.

– Jeg syns det var kjempebra, noe av det beste jeg har sett på konsert. Tidligere har jeg kun hørt Busserulls på cd og radio så det var kjekt på konsert, sier Dagsland. Dersom Busserulls finner ut at de vil arrangere nok en jubilumskonsert vil en muligens finne han blant publikum.

(saken fortsetter under annonsen)

– Dette fristet absolutt til gjentakelse, ingen tvil om at jeg vil gå på en eventuell ny konsert, smiler Dagsland.

Med seg på laget hadde det en imponerende liste av kjente navn; Reidar Brendeland, som var Busserull i et par år, etter at Oddvar Andreassen valgte å gi seg i 1985. Mia Gundersen, som var med på bandets mest sagnomsuste turné. Geir Halleland og Kurt Johannesen, som har vært med på forskjellige Busserulls-show etter at den «offisielle» perioden var over i 1999. I tillegg hadde de med seg Jan Ingvar Toft og shantykoret Slogmåkene. Thorbjørn Økland hadde  jobben som orkesterleder.