Arkivfoto
Arkivfoto

To strake til Avaldsnes

Avaldsnesdamene vant begge treningskampene sine på bortebane i helga, først 3-0 mot Randaberg lørdag og nå i dag 2-1 mot Amazon Grimstad.

SPORT: Lørdagens kamp mot Klepp i Randaberg Arena endte med en fortjent seier til Avaldsnes. Likevel er det ting å ta tak i. Klepp skapte nemlig fem store sjanser, Avaldsnes åtte. Men Maren Mjelde, Frida Magnusdottir og Freja Hellenberg avsluttet tre av dem med å sette ballen i nettet og sikret seieren.

I dagens kamp mot Amazon Grimstad, også den i Randaberg Arena, startet Avaldsnes med et redusert lag. Amazon scoret også først, men før første omgang var over hadde Hanna Dahl og Karina Sævik satt inn hvert sitt mål og sikret Avaldsnes ledelse før pausen.

– I andre omgang var vi suverene, sier Arne Utvik, sportslig leder. –Amazon var så vidt over midtlinja, og vi ledet omgangen overlegent med 8-0 i målsjanser. Men vi var ikke gode nok til å fullføre. 

Trener Tom Nordlie har med andre ord en del han vil justere på før sesongen. Han er fornøyd med det han så av keeper Adrianna Franch og venstreback Casey Short i helgas kamper, men ønsker seg likevel to nye spillere.

– Jeg kan ikke si noe ennå, men er vi heldige så kan vi kanskje komme ut med noe i løpet av uka, sier Arne Utvik. 

Det han kan si er at de har flere å velge mellom, både norske og utenlandske.