Til Åkra med egen meny

Jørn Hoel byr på egne retter og intimkonsert når han inntar Fiskarbonden på lørdag.

Jørn Hoel har gjennom årenes løp sjarmert mange fans med sin fløyelsmyke stemme og slagere som «Har en drøm», «Det ingen andre får» og «Ei hand å holde i», for å nevne noe. 

I løpet av de siste årene har artisten også blitt kjent for sine kokkeferdigheter og har briljert langs kjøkkenbenken både i ulike TV-program og på sin egen nettside, Trøffelhelt.

Min interesse for mat ble vekket på slutten av 80-tallet etter å ha turnert landet rundt og fått min dose med stusselige matopplevelser. Jeg bestemte meg for å gjøre et dypdykk i matverden, og byttet ut krimbøker med kokebøker, noe som raskt utviklet seg til en besettelse, og senere en livsstil, forteller han på sin kulinariske nettside.

Saken fortsetter under annonsen.

Helaften

Førstkommende lørdag tar Hoel med seg både gitar og suksessoppskriter til Fiskarbonden på Åkra der det skal serveres både intimkonsert og en egenkomponert meny.

I følge daglig leder på Fiskarbonden, Inge Eirik Skogland skal Hoel bidra på kjøkkenet sammen med restuarantens egne kokker og blir med å legger opp rettene denne kvelden. Han opplyser at det fortsatt er noen ledige billetter igjen til dem som vil oppleve artisten og rettene hans.