Siste:

Erna Solberg på Aibel-pressekonferanse

Statsminister Erna Solberg var tilstede på Aibels pressekonferanse på Forus i forbindelse med tildeling av Johan Sverdrup-tildelingen i dag.

AIBEL/STAVANGER: Et stort pressekorps og statsminister Erna Solberg var tilstede da Aibel kunngjorde at de har fått Johan Sverdrup-kontrakten, verdt åtte milliarder kroner. I videosaken er det Jan Skogseth, administrerende direktør som snakker. 

Kontraktstildelingen har fått stor nasjonal oppmerksomhet. 

Olje og enerhiminister Tord Lien(Frp) til NTB. 

«Sverdrup-utbyggingen vil sikre mange arbeidsplasser og skape store ringvirkninger på fastlandet framover. Dagens kontraktstildeling er et synlig bevis på dette.» 

 

Sveinung Stensland, stortingsrepresentant H, til NTB

«Dette trengte vi nå. Kontrakten viser at både verfts- og leverandørindustrien her til lands fortsatt er konkurransedyktige og at denne bransjen har en lys fremtid. I dag jubler vi spesielt i Haugesund, men alle som er glad i norsk industri og norske arbeidsplasser har grunn til å flagge.»

 

Johan H. Andresen, eier, Aibel, til E24

-Som eier er jeg veldig stolt av Aibel-gjengen. Her er det ansatte, tillitsvalgte, innleid personal, ledere og underleverandører som har jobbet knallhardt for akkurat dette. Det er menneskene vi investerer i og her viser de gjen sin verdi. 

 

Se TV Haugalands fyldige sending i dagens 17:30 og på følg med på tvh.no for flere nyheter.