image_1035

Nye spillere til FKH denne uka?

I dagens sportssending var FKH's mediesjef Per Ivar Reine og Haugaland-trener Kristoffer Froestad gjester. Et av temaene var selvsagt spillerjakten i FKH, og muligheten for å se nye spillere i FKH-drakten allerede i inneværende uke...

SPORT: I Sporten får du se alle scoringene fra FKH’s 3-1 seier mot Åsane. Dessuten får du høydepunktene fra Avaldsnes-damenes kamper mot Klepp og Amazon Grimstad i Randaberg Arena.

Vi penser selvsagt også innom HHK’s svært viktige seier mot Herkules. Nå som Haugaland ser ut til å ha berget plassen i 1. divisjon, tyder alt på at Kristoffer Froestad fortsetter som trener i klubben.

Vi avslutter med paintball. Vikse Paintball Klubb trakk nemlig innedørs i helgen. Vi ble med til gymsalen på Karmsund videregående skole for å se om det ble mange blåmerker…