politi1

Eldre dame (86) til legevakt etter kollisjon på Avaldsnes

En voksen kvinne ble lettere skadet da tre biler var involvert i en kjedekollisjon på Avaldsnes like etter klokken 14.00 søndag.

En voksen kvinne ble lettere skadet da tre biler var involvert i en kjedekollisjon på Avaldsnes like etter klokken 14.00 søndag.

Uhellet oppsto da en bil på vei nordover skulle svinge av til Skeie. De to første bilene klarte å bremse ned i tide, men bilen bak der igjen forårsaket at alle tre bilene kræsjet. Sjåføren av bilen i midten, en dame på 86 år, ble brakt til legevakt for sjekk.

– Det var fire personer involvert. Den skadede hadde også med en kvinnelig passasjer i slutten av 50-årene. Føreren av den bakerste bilen er en mann i 40-årene. Det var fine kjøreforhold. Vi har ingen mistanke om at noen har kjørt i ruspåvirket tilstand, sier operasjonsleder Tore Frøyland-Jensen.

Politiet har opprettet sak og skal ta stilling til om sjåføren av den bakerste bilen har vist tilstrekkelig aktsomhet.