image_1031

FKH-Åsane 3-1

FK Haugesund vant 3-1 mot Åsane i treningskampen på Djervbanen i dag. Jostein Grindhaug var alt annet fornøyd med spillet etter første omgang, men laget kunne likevel gå til pause med uavgjort, etter et intet mindre enn vakkert mål satt inn i hjørnet av Michael Haukås.
Halvannen måned før seriestart var det knyttet stor spenning til dagens treningskamp mot Åsane. Men 30-40 minutter inni kampen begynte trener Jostein Grindhaug å lure på om han burde ha funnet seg noe annet å gjøre. 
 
-Det var drita dårlig, fastslår Grindhaug.  
 
Michael Haukås, Tor Arne Andreassen og Christian Gytkjær scoret for FK Haugesund. Michaels mål mott slutten av første omgang gjorde mer enn godt både for laget som sleit med å skape sjanser og for selvtilliten etter å ha vært ute siste sesong med skader.
 
-Jeg er fornøyd med gjennomføringen av andre omgang, sier Grindhaug.  
 
Dagens treningskamp viste at den fysiske formen sitter inne. Nå er det hodet som må på plass foran første kamp borte mot Stabæk 6. april.