Håper på besøksrekord

13. - 15. februar inntar boligmessen igjen Vardhallen. De lokker med Otto «Sinnasnekkeren» Robsahm og mange ulike aktiviteter.

13. – 15. februar inntar boligmessen igjen Vardhallen. De lokker med Otto «Sinnasnekkeren» Robsahm og mange ulike aktiviteter.

Det er 15. året på rad Compass Fairs arrangerer boligmessen i Haugesund og 19.året de er på farten rundt omkring i Norge med messen. Formålet er å skape en møteplass hvor publikum kan treffe ulike lokale bransjeaktører.

– For oss er det viktig å samle flest mulig bransjer. Vi har alt fra byggvarer til interiør, forteller Majken Svorstøl, kommunikasjonsansvarlig i Compass Fairs. Med 65 utstillere har boligmessen litt av hvert å by på. I fjor satt boligmessen besøksrekord med 23.000 flere besøkende totalt på boligmessene. Svorstøl forteller at de er opptatt av både faglig inspirasjon og aktiviteter for store og små.

(Saken fortsetter under annonsen)

«Sinnasnekkeren»

– Vi har høye forventninger til årets messe etter suksessen i fjor med over 6000 besøkende – midt under OL! Målet er selvsagt å få enda flere innom i år – gulroten til de boliginteresserte er inspirasjon, eksperthjelp og messekupp til boligen, hytta og utemiljøet, samt gode muligheter for å vinne flotte premier i Ballongslippet og Jakten på boligdrømmen, sier Svorstøl.

Med seg på laget har de også Otto «Sinnasnekkeren» Robsahm. Han skal holde foredrag lørdag og søndag.

– Vi oppfordrer haugalendingene til å bli med på «Spør Otto». De kan sende inn spørsmål via vår Facebook-side. Otto vil svare på noen av spørsmålene under foredragene sine, forteller Svorstøl.

Dersom noen kvinner føler seg ekstra handy kan de delta på en ny aktivitet av året, «Handygirl + partner». Kvinnen og partneren blir bundet sammen samtidig som kvinnen skal utføre oppgaver på scenen.