skjermbilde_2015-02-09_kl._12.24.30

Ungt frikjøringstalent tok sølv

Synnøve Medhus fra Røldal er bare 15 år, men er allikevel et råskinn på ski. Under junior-VM i frikjøring i lilleput-staten Andorra kjørte hun inn til sølvmedalje.

FRIKJØRING: – Dette har ikke helt gått opp for meg ennå. Det er bare helt fantastisk å være her, så mange kjekke folk og et fantastisk sted, sier hun til skimagasinet Fri Flyt. 

Synnøve Medhus er en del av et aktivt frikjøringsmiljø i Røldal. I Andorra fikk Medhus virkelig vist hva en 15-åring kan gjøre på ski.

Tøffing

– Jeg bomma litt på den siste klippen, og beit meg i leppa da jeg landa. Det ble en rask legesjekk etterpå, men det går fint. Men jeg var litt ør da jeg kom i mål, og var ikke helt forberedt på å se scoren. Jeg hadde aldri trodd på 2. plass, sier en fornøyd Synnøve til Fri Flyt.