Siste:

Odd Henry Dahle til rekrutteringsbransjen

-Dahle vil bidra i oppdrag og prosjekter for Hodejegerne når han har tid og kapasitet. Aktuelle oppdragsgivere i offentlig sektor vil nye godt av Dahles gode oversikt, skriver rekrutteringsselskapet Hodejegerne Hamnøy og Partnere.

ARBEIDSLIV: Haugesund kommunes tidligere rådmann, Odd Henry Dahle(64), er engasjert som rådgiver for rekrutteringsselskapet Hodejegerne Hamnøy og Partnere. Dahle har vært rådmann 12 år i Sveio og nesten seks år i Sveio.  

petanse fra en lang lederkarriere i offentlig sektor, skriver Hodejegerne Hamnøy & Partnere i en nyhetsmelding. 

-Jeg er glad for at en kapasitet som Odd Hnery Dahle svarte positivt. Han vil bidra med sin rike erfaring og kompetanse, sier eier og styreleder Jan Tore Hamnøy. 

Dahle skrev i dag under en avtale med Hodejegerne Hamnøy og Partnere. Siden Dahle sluttet som rådmann har han jobbet  med prosjektprosessen i Sunnhordland,  vært prosjektleder for velferdsteknologi og er ellers engasjert i Avaldsnes Idrettslag.

Jeg har fått mange henvendelser etter at jeg sluttet som rådmann. Jeg er nysgjerrig på rekrutteringsbransjen, jeg vil se hvordan det virker. Jeg er bare en bakmenn. Jeg kommer bare til å jobbe med dette når jeg har lyst og ledig kapasitet, sier Dahle til TV Haugaland. 

Integritet

-Som tidligere rådmann sitter du med innsikt i mange interne forhold, er det oppdrag du ikke kan ta, på grunn av habilitet og lojalitet mot din tidligere arbeidsgiver?

-Ja, og det har jeg gitt beskjed om. Der jeg føler det for nært, da kan jeg ikke delta i rekrutteringsprosessen. Jeg er veldig opptatt av integriteten min, sier Dahle.