Siste:

Gassco sponser Ironman

IRONMAN: I dag ble det klart at Gassco går inn som sølvsponsor for Ironman for 2015. Det melder Wen Events i en pressemelding. Etter det TV Haugaland erfarer er det snakk om et beløp i hundretusenkronersklassen.

-Vi kan ikke kommentere sponsoratets størrelse. For Gassco handler dette om å støtte et arrangement som både har skapt engasjement og som gir identitet. Ironman viser sunne verdier, sier Lisbeth Kallevik, i Gassco, til TV Haugaland. 

Ironman har de siste månedene vært i søkeløyset grunnet manglende økonomisk støtte fra Haugesund kommune. 

Wen Events skriver i pressemeldingen at årets Ironman 70,3, som arrangeres 5. juli, vil samle 2000 deltakere fra over 40 land. 

-Vi synes det er utrolig flott at Gassco ser verdien av vårt arrangement og hva det bidrar til for regionen. Det har vært en lang og god prosess som startet allerede før vårt første arrangement i 2012 og at den når konkretiseres i en sponsoravtale er vi veldig glade for, sier Ivar Jacobsen, racemanager i Ironman 70.3. 

Lisbeth Kallevik forteller at flere Gassco-ansatte har deltatt i Ironman tidligere.

-Skal du delta nå?

-Ja, det skal jeg. Men som frivillig, ikke som deltaker, sier Kallevik med et smil.