Rem Forza - DeepOcean
Rem Forza - DeepOcean

Ny leiekontrakt for DeepOcean

DeepOcean har signert en tre-årig befraktningskontrakt med Rem Offshore Asa for leie av konstruksjonsskipet Rem Forza.

DeepOcean har signert en tre-årig befraktningsavtale med Rem Offshore ASA for leie av konstruksjonsskipet Rem Forza.

Det opplyser Møre-rederiet i en børsmelding.

Subseaselskapet fra Haugesund har hatt langtidskontrakt på det store støttefartøyet for undervannsarbeid siden 2012, men inngår nå en ny kontrakt med varighet frem til 2018, samt en opsjon på to år utover leieperioden. Det skal brukes til oppgaver i Nordsjøen og oppdraget starter første kvartal neste år. I følge rederiet er kontrakten inngått på markedsmessige vilkår.

Rem Forza er et topp moderne subseafartøy bygget av Kleven Verft i 2008. Med en kran som kan løfte 250 tonn og 2450 meters wire, er den godt egnet for å håndtere tunge verktøy og avansert materiell. Skipet er utstyrt med to arbeids-ROV-er og har mulighet for en ekstra observasjons-ROV.