IMG_0268

Knepent tap for Seagulls

Seagulls Haugesund tapte søndag kampen mot Lyderhorn fra Bergen. Men seieren lørdag fører laget til topps i tredje divisjon Vest.

Seagulls vant i går 6-4 mot Lyderhorn Gladiators fra Bergen, men tapte knepent 5-6 i dag.

Harry Harju var sentral for laget i dag også, med tre mål, to etter assist fra Jone Martinsen. Håvard G. Jakobsen scoret også to mål. Laget spilte i går en veldig god trede periode mot Lyderhorn, men mistet Fredric Ryden i andre periode, og klarte aldri å utligne bortelagets ledelse. Seagulls hadde 10 to-minutters utvisninger, mens bortelaget hadde hele 13 utvisninger, hvor Stuart Squire fikk matchstraff etter tre utvisninger. Skudd på mål: Totalt 24 – 53.

Til tross for tapet, overtok laget ledelsen i 3. divisjon Vest. Nå venter fire tøffe bortekamper for laget mot Kristiansand Hockeyklubb og Sandnes/Forus Hockeyklubb.

Selv om laget ikke skulle vinne tredje divisjon, tyder alt på at laget spiller i andre divisjon neste år. Det er nemlig ikke opprykk fra tredje divisjon, men de lagene som ønsker å flyttes opp en divisjon, søker om dette. Nå vil ishockeyforbundet helt klart se på resulatene til klubben denne sesongen, men det skal ikke ha for mye å si på om de rykker opp til andre divisjon eller ikke.

Noe av utfordringen med dagens tredje divisjon er at det er få kamper, mens andre divisjon holder mye høyere, sportslig nivå og mer regelmessige kamper.

Les fra lørdagens kamp:

http://haugesundnytt.no/2015/01/17/seagulls-sikter-mot-andre-divisjon/

http://haugesundnytt.no/2015/01/17/hannu-herjet-for-seagulls/

http://haugesundnytt.no/2015/01/17/superkeeper-reddet-seagulls/